Voorstelrondje

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Floor Stappers is als zangeres actief in diverse stijlen van lichte muziek. Ook is ze eigenaar van Zangatelier Zwolle waar ze zanglessen geeft en daarnaast geeft ze met veel plezier zangles aan de muziekschool in Dronten. 
De passie voor lichte muziek ontstond al op de middelbare school waar ze haar zangtalent tot uiting mocht brengen in de jazzband van de school. De keuze om na de middelbare school naar het conservatorium te gaan was dan ook zeker geen verassing. De opleiding Jazz&pop bij het Artez in Zwolle werd haar volgende stap.
In haar conservatoriumtijd heeft ze behalve aan Artez Zwolle ook ruim een half jaar aan het conservatorium in Barcelona gestudeerd. In 2009 studeerde ze af in Zwolle, het eindconcert was combinatie van Jazz en Zuid-Amerikaanse muziek.
Op dit moment is ze als zangeres actief in de A Capella Groep Twelve, de band Sonido waarmee ze Zuid-Amerkaanse muziek maakt en sinds kort in “De Toon is Gezet” als duo met pianist Martijn van Limbeek.

Martijn van Limbeek (1969) is opgegroeid in Friesland. Na zijn middelbare school is hij gaan werken als verpleegkundige. Muziek maken was al op jonge leeftijd een onmisbaar iets in zijn leven. Na voltooiing van zijn verpleegkunde opleidingen en enige jaren in het werkveld, kroop het bloed waar het niet gaan kon en studeerde hij docent muziek aan het Koninklijk Conservatorium en studeerde hij jazz piano aan het Utrechts conservatorium. Naar Drenthe getogen, kwam hij toevallig in aanraking met koorbegeleiding en directie. Een nieuwe liefde bloeit op, en Martijn hoopt het komend jaar koordirectie te gaan studeren in Groningen.

De samenwerking tussen Floor en Matijn is ooit ontstaan tijdens hun studietijd aan ArtEZ. Vooral door de gezamenlijke passie voor onder andere de Jazzmuziek, bleek het duo al erg goed samen te kunnen werken. Over de vraag van Martijn om na 7 jaar weer eens iets samen te gaan doen hoefde Floor dan ook niet lang na te denken en daarna was de juiste Toon gezet! MartijnNu nemen ze het publiek mee op een nostalgische reis door de tijd en brengen ze een mix van stijlen op hun geheel eigen wijze ten gehore.